SERVICE BICICLETE CLUJ

Cauti service biciclete Cluj, Manastur, Marasti, Someseni sau Zorilor pentru revizie sau reparatii?

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci locatia ta in campul in apropiere de adresa, si sa alegi service-ul de biciclete Cluj potrivit.

Cauta Service Biciclete Cluj

DE CE SA CAUT SERVICE BICICLETE CLUJ NAPOCA PE CENTRESERVICE.RO?

De ceva timp, mersul pe Bicicleta a devenit o activitate tot mai apreciata in Cluj Napoca. Chiar daca mergi la serviciu sau in plimbare, mersul pe bicicleta iti ofera o multime de avantaje si sunt din ce in ce mai multi clujeni care vor sa beneficieze de acestea.
Odata ce ne hotaram sa achizitonam o bicicleta, trebuie sa stim ca ea are nevoie de intretinere regulata pentru a functiona in parametrii optimi. Are nevoie atat de revizii periodice cat si de reparatii ocazionale.

       

DAR UNDE POT FI FACUTE ACESTEA? CARE ESTE SERVICE-UL POTRIVIT PENTRU MINE?

La aceasta intrebare te poate ajuta sa raspunzi CentreService.Ro, intrucat aici poti gasi service-uri specializate si informatii precum distanta de la tine pana la fiecare service partener din Cluj, parerea si rating-ul oferit de alti clienti acestora, serviciile pe care le presteaza etc. Pe baza acestor informatii poti decide care este service-ul de biciclete potrivit pentru tine.

Revizie biciclete Cluj
Filtre Service Biciclete

 

 CARE SUNT FILTRELE DE CAUTARE PENTRU SERVICE-URILE DE BICICLETE CLUJ?

Pentru a va usura identificarea celui mai potrivit service si pentru a va salva timpul, CentreService.Ro a introdus mai multe filtre de cautare.

Dorim sa creem o experienta cat mai placuta pentru utilizatorii site-ului nostru, asa ca CentreService.Ro a fost dezvoltat cat se poate de simpla si usor de utilizat. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi din lista noastra serviciile si criterile de care ai nevoie, iar de restul ne ocupam noi.

 

     IATA CARE SUNT FILTRELE DE CAUTARE PENTRU SERVICE REPARATII BICICLETE CLUJ:

     CAUTARE – CAUTA SERVICE DE BICICLETE CLUJ POTRIVITA PE CENTRESERVICE.RO

     Aici poti cauta un service de biciclete din Cluj cu care ai colaborat si de care ai fost multumit. Daca service-ul este inregistrata la noi pe site, poti gasi toate datele necesare pentru contactarea acestuia.

     IN APROPIERE DE ADRESA – GASESTI CEL MAI APROPIAT SERVICE REPARATII BICICLETE CLUJ

   Aici poti introduce adresa in care te afli si noi iti vom pune la dispozitie cele mai apropiate service-uri. Daca nu esti familiarizat cu service-urile aparute, poti verifica experienta altor clienti direct de pe site.

     LA O DISTANTA DE MAXIM…

     Ai optiunea de a selecta raza de cautare a unui service biciclete Cluj fata de adresa la care te afli. Iti oferim posibilitatea de a alege o distanta de minim 0 km si maxim 200 km fata de locatia ta.

      SERVICE-URI AUTORIZATE – CAUTA UN SERVICE BICICLETE AUTORIZAT IN CLUJ

     In acest camp poti completa marca bicicletei tale si astfel vei obtine ca rezultat doar service-urile de biciclete din Cluj care sunt autorizate pentru aceasta marca de bicicleta.

      SERVICE-URI CARE REPARA PRODUSE IN GARANTIE

     In acest camp poti completa marca bicicletei tale si astfel vei obtine ca rezultat doar service-urile care va pot ajuta cu reparara bicicletei pe garantie.

     SERVICII OFERITE – SELECTEAZA SERVICIILE DE CARE AI NEVOIE

     Utilizeaza acest filtru pentru a te asigura ca service-urile afisate presteaza serviciile de care tu esti interesat.

     PARTENERII NOSTRII VA PUN LA DISPOZITIE URMATOARELE PACHETE DE SERVICII

     REVIZIE BICICLETE CLUJ NAPOCA:

     Este important ca in fiecare an componetele bicicletei sa fie verificate, reglate si unse, drept urmare va recomandam minim o revizie a bicicletei in fiecare an. Aceasta va preveni o parte din viitoarele defectiuni care pot aparea si totodata va face bicicleta sa functioneze in parametrii optimi. Serviciul de revizie biciclete in Cluj este prestat in general de majoritatea colaboratorilor nostrii.

     REPARATII BICICLETE CLUJ NAPOCA:

     Pe langa revizie, bicicletele mai au nevoie ocazional si de servicii de reparatii. Drept urmare, partenerii nostrii, va pun la dispozitie urmatoarele categorii de servicii:

  • ROTI/BUTUCI: service butuc fata si/sau spate, spitat roata, despitat roata, centrat roata, demontat anvelopa, montat anvelopa, inlocuit camera, umflare roti, etc.
  • CADRU/COCKPIT: montat sa, montat cuvete directie, reglat cuvete directie, service cuvete directie, demontat furca, montat furca, montat ghidolina, inlocuire pipa, service furca mecanica, service furca hidraulica, service amortizoare etc
  • TRANSMISIE: schimbat lant, montat lant, ungere lant, demontat si montat monobloc, demontat angrenaj, montat angrenaj, montat/demontat pedale, montat/demontat foi etc
  • SCHIMBATOARE: inlocuire maneta schimbator, reglat schimbator, schimb cablu schimbator, indreptat manete schimbator etc
  • FRANE: inlocuit saboti frana, inlocuit placate frana, reglaj frana disc, aerisire frana, completat lichid, inlocuit maneta hidraulica etc.

     Odata ce ai identificat atelierul de reparatii biciclete potrivit pentru tine si bicicleta ta, singurul lucru care mai ramane de facut este sa il contactezi pe unul dintre reprezentantii acestuia ( numarul de telefon poate fi gasit in sectiunea Vezi Nr. Telefon de pe pagina fiecarul service) si iti faci o programare.
     Totodata consultantul va poate ajuta cu informatii si la intrebari precum:
     Cat ar putea costa revizia/reparatia?
     In cat timp veti primi Bicicleta inapoi?
     Care sunt cele mai potrivite piese pentru Bicicleta dvs? Etc.

     ESTI IN CLUJ SI VREI SA STII UNDE POTI GASI COLABORATORII CENTRESERVICE.RO?

     Oriunde stai in Cluj Napoca, ca locuiesti in Cartierul Andrei Muresanu, Cartierul Bulgaria, Cartierul Buna Ziua, Cartierul Dambul Rotund, Cartierul Gheorgheni, Cartierul Gradinile Manastur, Cartierul Grigorescu, Cartierul Gruia, Cartierul Iris, Cartierul Intre Lacuri, Cartierul Marasti, Cartierul Pata-Rat, Cartierul Someseni sau in Cartierul Zorilor pe site-ul nostru gasesti service-ul care ti se potriveste. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci adresa unde te afli si sa cauti un service biciclete Cluj, Manastur, Marasti, Someseni, Zorilor etc. 

Service Biciclete

ESTE POSIBIL SA VA INTERESEZE SI:

CONTACTEAZA-NE IN LEGATURA CU UN SERVICE BICICLETE CLUJ.

Daca ai propuneri pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta ta pe site-ul centreservice.ro, ne poti scrie pe adresa de email contact@centreservice.ro. 

Cauti service biciclete Cluj, Manastur, Marasti, Someseni sau Zorilor?

CENTRESERVICE.RO te poate ajuta.