Service Biciclete Bucuresti

Cautati un service de reparatii biciclete in Bucuresti? Aici poti gasi service-ul potrivit pentru tine.      

Completeaza campul „IN APROPIERE DE ADRESA” si in cateva secunde vei afla toate service-urile aflate in apropierea locatiei tale.

Service Biciclete Bucuresti

 

    DE CE AVEM NEVOIE DE UN SERVICE PENTRU BICICLETA SI CUM NE POT AJUTA PARTENERII CENTRESERVICE.RO?

    Mersul pe Bicicleta a inceput sa fie si la noi o activitate apreciata. Indiferent ca mergem pe bicicleta la serviciu sau in parc, acesta activitate ne ofera o multime de avantaje. De la cele asupra sanatatii, cum ar fi reducerea riscului de infarct la jumatate, reducerea durerilor de spate, pana la cele asupra psihicului, intrucat mersul pe Bicicleta in natura imbunatateste starea de spirit.

    Odata ce ne hotaram sa cumparam o bicicleata, trebuie sa stim ca aceasta are nevoie de intretinere regulata pentru a functiona in parametrii optimi. Atelierele de reparatii biciclete Bucuresti va pun la dispozitie , atat pentru bicicletele clasice cat si pentru bicicletele electrice, servicii de revizie si reparatii.

     REVIZIE BICICLETE BUCURESTI:

     Este recomandata minim o revizie pe an, revizie in care se curata se regleaza si se ung componentele bicicletei.

     SERVICII DE REPARATIE BICICLETE BUCURESTI:

     Pe langa revizie, bicicletele mai au nevoie din cand in cand si de servicii de reparatii. 

     In acest sens, partenerii nostrii, va pun la dispozitie servicii precum:

     PENTRU BICICLETE CLASICE: 

     ROTI: centrat roata, spitat roata, despitat roata, demontat si montat anvelopa, schimb butuc, umflare roti, etc.

     SISTEME DE ANGRENARE: demontat si montat pinioane,  montat si schimbat lant, demontat si montat angrenaj, demontat si montat butuc etc.

     SCHIMBATOARE: montat schimbator, demontat schimbator, reglat schimbator, schimbat calbu si camasa, demontat manete, montat manete schimbator, indreptat urechi schimbator, etc.

     FRANE: schimb saboti sau placute frana, reglat frana, demontat/montat manare frana, aerisire frana, completare lichid frana etc.

     CADRU: demontat/montat cuvete directie, gresat cuvete directie, demontat fruca, montat furca, taiat gat furca, montat floare furca, etc.

     PENTRU BICICLETE ELECTRICE:

     Constatare, schimb componenta electrica, schimb camera sau cauciuc, montat kit biciclete electrica, etc

     De foarte multe ori ne punem intrebarea: Unde sa imi repar bicicleta? Oare fac treaba buna in service-ul de biciclete din Bucuresti X sau Y? Prin intermediul portalului de cautare centreservice.ro, va puteti raspunde la aceste intrebari. 

     Pentru a ajuta si alte persoane sa isi raspunda la aceasta intrebare, va rugam sa impartasiti experinta dumneavoastra, lasand un review service-ului care va ajutat in reparearea/revizia bicicletei dumneavoastra.

     ATRACTII TURISTICE IN BUCURESTI

     Acum ca stim ca bicicleta ta va fi pe maini bune, singurul lucru de care mai ai nevoie este o lista cu unele locuri pe care le poti vizita in Bucuresti:

     – Muzeul Taranului Roman: a fost infiintat in 1990 si detine o colectie impresionanta de obiecte traditionale, expozitii unice de ceramica dar si o serie de costume populare din aproape toate regiunile tarii. 

     – Arcul de Triumf: Construit dupa modelul francez, arcul de triumf din „Micul Paris” asa cum era numit Bucurestiul, este „fratele mai mic” al celebrului monument cu acelasi nume din Paris. Acesta este simbolul unitatii nationale a Romaniei si are inscriptionat pe latura de vest ” Glorie celor care prin vitejia si prin jertfa lor de sange au infaptuit unirea nationala”.

     – Gradina Botanica din Bucuresti: Se intinde pe o suprafata de 17.5 hectare si are peste 10.000 de specii de plante. Complexul de sere este unul dintre cele mai importante edificii din gradina si acestea permit cresterea plantelor din regiunile calde ale globului.

     – Calea Victoriei: Este una dintre cele mai vechi strazi ale Bucurestiului care inca isi pastreaza farmecul de altadata.In 1814 aceasta strada, pe atunci se numea Podul Mogosoaiei, a fost prima strada din Bucuresti iluminata de felinare cu lumanari. Strada a primit numele de Calea Victoriei in 1878 in urma victoriei in razboiul de independenta dintre 1877-1878.

     – Muzeul Cotroceni: face parte din Palatul Cotroceni. Printre altele, aici se pot vizita spatii din fosta manastire de la Cotroceni si fostul palat regal de la Cotroceni, loc unde au locuit regele Ferdinand si regina Maria.Partea medievala a muzeului este reprezentata de spatii construite in timpul domniei voievodului Serban Cantacuzino.

     ITI URAM PEDALARE PLACUTA!

 

ESTE POSIBIL SA VA INTERESEZE SI:

Cautati un service de reparatii biciclete in Bucuresti? Aici poti gasi service-ul potrivit pentru tine.