Service Biciclete Brasov

Cautati un service de reparatii biciclete in Brasov? Aici poti gasi service-ul potrivit pentru tine.      

Completeaza campul „IN APROPIERE DE ADRESA” si in cateva secunde vei afla toate service-urile aflate in apropierea locatiei tale.

Service Biciclete Brasov

 

    DE CE AVEM NEVOIE DE UN SERVICE PENTRU BICICLETA SI CUM NE POT AJUTA PARTENERII CENTRESERVICE.RO?

    Mersul pe Bicicleta a inceput sa fie si la noi o activitate apreciata. Indiferent ca mergem pe bicicleta la serviciu sau in parc, acesta activitate ne ofera o multime de avantaje. De la cele asupra sanatatii, cum ar fi reducerea riscului de infarct la jumatate, reducerea durerilor de spate, pana la cele asupra psihicului, intrucat mersul pe Bicicleta in natura imbunatateste starea de spirit.

    Odata ce ne hotaram sa cumparam o bicicleata, trebuie sa stim ca aceasta are nevoie de intretinere regulata pentru a functiona in parametrii optimi. Atelierele de reparatii biciclete Brasov va pun la dispozitie , atat pentru bicicletele clasice cat si pentru bicicletele electrice, servicii de revizie si reparatii.

     REVIZIE BICICLETE BRASOV:

     Este recomandata minim o revizie pe an, revizie in care se curata se regleaza si se ung componentele bicicletei.

     SERVICII DE REPARATIE BICICLETE BRASOV:

     Pe langa revizie, bicicletele mai au nevoie din cand in cand si de servicii de reparatii. 

     In acest sens, partenerii nostrii, va pun la dispozitie servicii precum:

     PENTRU BICICLETE CLASICE: 

     SISTEME DE ANGRENARE: demontat si montat pinioane,  montat/schimbat lant, demontat si montat angrenaj, demontat si montat butuc etc.

     FRANE: schimb saboti sau placute frana, reglat frana, demontat si montat manare frana, aerisire frana, completare lichid frana etc.

     CADRU: demontat si montat cuvete directie, gresat cuvete directie, demontat fruca, montat furca, taiat gat furca, montat floare furca, etc.

     SCHIMBATOARE: montat/demontat schimbator, reglat schimbator, schimbat calbu si camasa, demontat/montat manete schimbator, indreptat urechi schimbator, etc.

     ROTI: centrat roata, spitat roata, despitat roata, demontat si montat anvelopa, schimb butuc, umflare roti, etc.

     PENTRU BICICLETE ELECTRICE:

     Constatare, schimb componenta electrica, schimb camera sau cauciuc, montat kit biciclete electrica, etc

     De foarte multe ori ne punem intrebarea: Unde sa imi repar bicicleta? Oare fac treaba buna in service-ul de biciclete din Brasov X sau Y? Prin intermediul portalului de cautare centreservice.ro, va puteti raspunde la aceste intrebari. 

     Pentru a ajuta si alte persoane sa isi raspunda la aceasta intrebare, va rugam sa impartasiti experinta dumneavoastra, lasand un review service-ului care va ajutat in reparearea/revizia bicicletei dumneavoastra.

     ATRACTII TURISTICE IN BRASOV

     Acum ca stim ca bicicleta ta va fi pe maini bune, singurul lucru de care mai ai nevoie este o lista cu unele locuri pe care le poti vizita in Brasov:

     – Biserica Neagră: Simbol al orasului Brasov, biserica Neagra a primit acest nume in 1689 cand un mare incendiu a cuprins tot orasul si o mare parte din biserica a luat foc. In turnul acestei biserici, se regaeste cel mai mare clopot din Romania, care are o greutate de aproximativ 6.000 kg. Aceasta biserica este cea mai mare constructie sacrala din Romania si are cea mai mare colectie de covoare orientale din Europa.

    – Strada Sforii: Desi la prima vedere pare un drum ca oricare altul, aceasta strada este recunoscuta pe plan mondial drept cea mai ingusta strada din Europa. Ea are o lungime de 80m si o latime variind intre 1.11m si 1.3m. In vechime ea a fost folosita de pompieri pentru a ajunge mai repede in cazul unui incendiu in Schei.

     – Castelul Bran: cunoscut și drept Castelul lui Dracula, este situat la granita dintre provinciile istorice Transilvania si Muntenia. Acesta a fost construit initial in scop militar, insa de-a lungul timpului structura acestuia s-a schimbat. In zilele noastre, este un muzeu dedicat artei si mobilierului colectat de Regina Maria.

     – Cetatea Râșnov: Dateaza din anul 1335 si este una dintre cele mai frumoase cetati ale tarii romanesti. Ea este denumita si cetatea Taraneasca intrucat principala ocupatie a constructorilor acestei cetati a fost agricultura. In interiorul Cetatii, turistii pot vizita muzeul de arta feudal in care sunt expuse armuri, arme, mobilier de epoca etc 

     – Cetatea Medievală Rupea:  Se afla printre cele mai vechi fortificatii din tara noastra si este atestata documentar din 1324. Este un popas medieval si reprezinta cel mai mare obiectiv de acest gen de pe ruta Brasov – Sighisoara.

     ITI URAM PEDALARE PLACUTA!

 

ESTE POSIBIL SA VA INTERESEZE SI:

Cautati un service de reparatii biciclete in Brasov? Aici poti gasi service-ul potrivit pentru tine.