Service Biciclete Bistrita

Cautati un service de reparatii biciclete in Bistrita? Aici poti gasi service-ul potrivit pentru tine.      

Completeaza campul „IN APROPIERE DE ADRESA” si in cateva secunde vei afla toate service-urile aflate in apropierea locatiei tale.

Service Biciclete Bistrita

 

    DE CE AVEM NEVOIE DE UN SERVICE PENTRU BICICLETA SI CUM NE POT AJUTA PARTENERII CENTRESERVICE.RO?

    Mersul pe Bicicleta a inceput sa fie si la noi o activitate apreciata. Indiferent ca mergem pe bicicleta la serviciu sau in parc, acesta activitate ne ofera o multime de avantaje. De la cele asupra sanatatii, cum ar fi reducerea riscului de infarct la jumatate, reducerea durerilor de spate, pana la cele asupra psihicului, intrucat mersul pe Bicicleta in natura imbunatateste starea de spirit.

    Odata ce ne hotaram sa cumparam o bicicleata, trebuie sa stim ca aceasta are nevoie de intretinere regulata pentru a functiona in parametrii optimi. Atelierele de reparatii biciclete Bistrita va pun la dispozitie , atat pentru bicicletele clasice cat si pentru bicicletele electrice, servicii de revizie si reparatii.

     REVIZIE BICICLETE BISTRITA:

     Este recomandata minim o revizie pe an, revizie in care se curata se regleaza si se ung componentele bicicletei.

     SERVICII DE REPARATIE BICICLETE BISTRITA:

     Pe langa revizie, bicicletele mai au nevoie din cand in cand si de servicii de reparatii. 

     In acest sens, partenerii nostrii, va pun la dispozitie servicii precum:

     PENTRU BICICLETE CLASICE: 

     ROTI: centrat roata, spitat roata, despitat roata, demontat si montat anvelopa, schimb butuc, umflare roti, etc.

     SCHIMBATOARE: montat schimbator, demontat schimbator, reglat schimbator, schimbat calbu si camasa, demontat manete, montat manete schimbator, indreptat urechi schimbator, etc.

     CADRU: demontat si montat cuvete directie, gresat cuvete directie, demontat fruca, montat furca, taiat gat furca, montat floare furca, etc.

     FRANE: schimb saboti sau placute frana, reglat frana, demontat si montat manare frana, aerisire frana, completare lichid frana etc.

    SISTEME DE ANGRENARE: demontat/montat pinioane,  montat/schimbat lant, demontat/montat angrenaj, demontat si montat butuc etc.

     PENTRU BICICLETE ELECTRICE:

     Constatare, schimb componenta electrica, schimb camera sau cauciuc, montat kit biciclete electrica, etc

     De foarte multe ori ne punem intrebarea: Unde sa imi repar bicicleta? Oare fac treaba buna in service-ul de biciclete din Bistrita X sau Y? Prin intermediul portalului de cautare centreservice.ro, va puteti raspunde la aceste intrebari. 

     Pentru a ajuta si alte persoane sa isi raspunda la aceasta intrebare, va rugam sa impartasiti experinta dumneavoastra, lasand un review service-ului care va ajutat in reparearea/revizia bicicletei dumneavoastra.

     ATRACTII TURISTICE IN BISTRITA:

     Acum ca stim ca bicicleta ta va fi pe maini bune, singurul lucru de care mai ai nevoie este o lista cu unele locuri pe care le poti vizita in Bistrita:

     – Turnul Dogarilor: Este situat in zona centrala a Bistritei, are o inaltime de 25m si este singurul turn care a mai ramas in picioare, din cele 18 turnuri cu care a fost inzestrata vechea cetate.Constructia este realizata din piatra, iar spatiul interior este compartimentat in doua zone. Astazi el gazduieste Galeria de Masti si Papusi.

     – Casa Argintarului: Monumentul istoric se afla in centrul vechi al Bistritei, si este o constructie reprezentativa pentru arhitectura orasului din secolul al XVI-lea. Fatada acesteia este una dintre cele mai cunoscute lucrari renascentiste ale artistului Petrus Italus da Lugano.

     – Sirul Sugalete: Aflat in nordul Pietei Centrale, sirul Sugalete este format din aproximativ 13 case construite intre secolelel XIV si XV. Aceste au fost primele locuinte cu 2 niveluri din Bistrita si inca sunt in stare de folosinta. Casele sunt legate intre ele prin intrari spatioase si alcatuiesc o galerie cu 20 de bolti sustinute de 21 de stalpi masivi de piatra.

     – Biserica Ortodoxa din Piata Unirii: Imbinand doua stiluri elegante total diferite, biserica Ortodoxa din Piata Unirii este o adevarata opera de arta. Constructia initiala a fost ridicata in secolul al XIII-lea in stilul gotic, insa interiorul a fost restaurat ulterior in stilul baroc. Cele doua stiluri au format un mix interesant ce merita admirat.

     – Parcul Municipal: Se intinde pe o suprafata de 7 hectare si este trajuit de padurea Codrisor si raul Bistrita. Zona de promenada se incadra in armonia arhitecturala a cetatii si integrau in ea elementele arhaice ale Turnului Dogarilor si zidul acestuia.

     ITI URAM PEDALARE PLACUTA!

 

ESTE POSIBIL SA VA INTERESEZE SI:

Cautati un service de reparatii biciclete in Bistrita? Aici poti gasi service-ul potrivit pentru tine.