Service Biciclete Baia Mare

Cautati un service de reparatii biciclete in Baia Mare? Aici poti gasi service-ul potrivit pentru tine.      

Completeaza campul „IN APROPIERE DE ADRESA” si in cateva secunde vei afla toate service-urile aflate in apropierea locatiei tale.

Service Biciclete Baia Mare

 

    DE CE AVEM NEVOIE DE UN SERVICE PENTRU BICICLETA SI CUM NE POT AJUTA PARTENERII CENTRESERVICE.RO?

    Mersul pe Bicicleta a inceput sa fie si la noi o activitate apreciata. Indiferent ca mergem pe bicicleta la serviciu sau in parc, acesta activitate ne ofera o multime de avantaje. De la cele asupra sanatatii, cum ar fi reducerea riscului de infarct la jumatate, reducerea durerilor de spate, pana la cele asupra psihicului, intrucat mersul pe Bicicleta in natura imbunatateste starea de spirit.

    Odata ce ne hotaram sa cumparam o bicicleata, trebuie sa stim ca aceasta are nevoie de intretinere regulata pentru a functiona in parametrii optimi. Atelierele de reparatii biciclete Baia Mare va pun la dispozitie , atat pentru bicicletele clasice cat si pentru bicicletele electrice, servicii de revizie si reparatii.

     REVIZIE BICICLETE BAIA MARE:

     Este recomandata minim o revizie pe an, revizie in care se curata se regleaza si se ung componentele bicicletei.

     SERVICII DE REPARATIE BICICLETE BAIA MARE:

     Pe langa revizie, bicicletele mai au nevoie din cand in cand si de servicii de reparatii. 

     In acest sens, partenerii nostrii, va pun la dispozitie servicii precum:

     PENTRU BICICLETE CLASICE: 

     ROTI: centrat roata, spitat roata, despitat roata, demontat si montat anvelopa, schimb butuc, umflare roti, etc.

     SISTEME DE ANGRENARE: demontat si montat pinioane,  montat si schimbat lant, demontat si montat angrenaj, demontat si montat butuc etc.

     SCHIMBATOARE: montat schimbator, demontat schimbator, reglat schimbator, schimbat calbu si camasa, demontat manete, montat manete schimbator, indreptat urechi schimbator, etc.

     FRANE: schimb saboti sau placute frana, reglat frana, demontat/montat manare frana, aerisire frana, completare lichid frana etc.

     CADRU: demontat/montat cuvete directie, gresat cuvete directie, demontat fruca, montat furca, taiat gat furca, montat floare furca, etc.

     PENTRU BICICLETE ELECTRICE:

     Constatare, schimb componenta electrica, schimb camera sau cauciuc, montat kit biciclete electrica, etc

     De foarte multe ori ne punem intrebarea: Unde sa imi repar bicicleta? Oare fac treaba buna in service-ul de biciclete din Baia Mare X sau Y? Prin intermediul portalului de cautare centreservice.ro, va puteti raspunde la aceste intrebari. 

     Pentru a ajuta si alte persoane sa isi raspunda la aceasta intrebare, va rugam sa impartasiti experinta dumneavoastra, lasand un review service-ului care va ajutat in reparearea/revizia bicicletei dumneavoastra.

     ATRACTII TURISTICE IN BAIA MARE:

       Acum ca stim ca bicicleta ta va fi pe maini bune, singurul lucru de care mai ai nevoie este o lista cu unele locuri pe care le poti vizita in Baia Mare:

     – Biserica de lemn din Chechis: A fost construita in satul ce ii poarta numele, din judetul Salaj si mutata ulterior in Baia Mare pe Dealul Florilor. Astazi, biserica de lemn reprezinta una dintre cele mai populare atractii turistice ale Muzeului Satului din Baia Mare.

     – Catedrala Adormirea Maicii Domnului: A fost ridicata de catre credinciosii greco-catolicii intre anii 1905 si 1911, initial ca o simpla biserica parohiala, insa mai tarziu, in anul 1930, a primit titlul de catedrala. La interior, biserica are peretii pictati in stil neo-bizantin de catre pictorii: Gheorghe Busuioc si Ioan Barna.

     – Turnul Macelarilor: Numit si Turnul Munitiilor, acesta a facut parte din sistemul de aparare al orasului Baia Mare. Turnul se numea turnul macelarilor, pentru ca in cazul unor evetuale atacuri straine, aceasta breasla era menita sa il foloseasca.

     – Turnul Stefan: Este turnul-clopotnita al fostei biserici cu hramul Sfantul Rege Stefan din Baia Mare. Turnul Stefan are o inaltime de 40 de metri si este o constructie gotica superba pe care n-ai cum sa o ratezi in timpul vizitezi tale in Baia Mare.

    Biserica de lemn din Chechis: A fost construita in satul ce ii poarta numele, din judetul Salaj si mutata ulterior in Baia Mare pe Dealul Florilor. Astazi, biserica de lemn reprezinta una dintre cele mai populare atractii turistice ale Muzeului Satului din Baia Mare. A fost construita in satul ce ii poarta numele, din judetul Salaj si mutata ulterior in Baia Mare pe Dealul Florilor. Astazi, biserica de lemn reprezinta una dintre cele mai populare atractii turistice ale Muzeului Satului din Baia Mare. este una dintre cele mai importante cladiri din Centrul Istoric al orasului. Ea dateaza din anul 1446, este situata pe strada monitoriei, in apropiere de Piata Libertatii si face parte din  castel medieval ridicat de Iancu de Hunedoara pentru sotia sa, Elisabeta.

     ITI URAM PEDALARE PLACUTA!

 

ESTE POSIBIL SA VA INTERESEZE SI:

Cautati un service de reparatii biciclete in Baia Mare? Aici poti gasi service-ul potrivit pentru tine.