Service Biciclete Bacau

Cautati un service de reparatii biciclete in Bacau? Aici poti gasi service-ul potrivit pentru tine.      

Completeaza campul „IN APROPIERE DE ADRESA” si in cateva secunde vei afla toate service-urile aflate in apropierea locatiei tale.

Service Biciclete Bacau

 

    DE CE AVEM NEVOIE DE UN SERVICE PENTRU BICICLETA SI CUM NE POT AJUTA PARTENERII CENTRESERVICE.RO?

    Mersul pe Bicicleta a inceput sa fie si la noi o activitate apreciata. Indiferent ca mergem pe bicicleta la serviciu sau in parc, acesta activitate ne ofera o multime de avantaje. De la cele asupra sanatatii, cum ar fi reducerea riscului de infarct la jumatate, reducerea durerilor de spate, pana la cele asupra psihicului, intrucat mersul pe Bicicleta in natura imbunatateste starea de spirit.

    Odata ce ne hotaram sa cumparam o bicicleata, trebuie sa stim ca aceasta are nevoie de intretinere regulata pentru a functiona in parametrii optimi. Atelierele de reparatii biciclete Bacau va pun la dispozitie , atat pentru bicicletele clasice cat si pentru bicicletele electrice, servicii de revizie si reparatii.

     REVIZIE BICICLETE BACAU:

     Este recomandata minim o revizie pe an, revizie in care se curata se regleaza si se ung componentele bicicletei.

     SERVICII DE REPARATIE BICICLETE BACAU:

     Pe langa revizie, bicicletele mai au nevoie din cand in cand si de servicii de reparatii. 

     In acest sens, partenerii nostrii, va pun la dispozitie servicii precum:

     PENTRU BICICLETE CLASICE: 

     ROTI: centrat roata, spitat roata, despitat roata, demontat si montat anvelopa, schimb butuc, umflare roti, etc.

     CADRU: demontat/montat cuvete directie, gresat cuvete directie, demontat fruca, montat furca, taiat gat furca, montat floare furca, etc.

     SISTEME DE ANGRENARE: demontat si montat pinioane,  montat si schimbat lant, demontat si montat angrenaj, demontat si montat butuc etc.

     FRANE: schimb saboti sau placute frana, reglat frana, demontat/montat manare frana, aerisire frana, completare lichid frana etc.

     SCHIMBATOARE: montat schimbator, demontat schimbator, reglat schimbator, schimbat calbu si camasa, demontat manete, montat manete schimbator, indreptat urechi schimbator, etc.

     PENTRU BICICLETE ELECTRICE:

     Constatare, schimb componenta electrica, schimb camera sau cauciuc, montat kit biciclete electrica, etc

     De foarte multe ori ne punem intrebarea: Unde sa imi repar bicicleta? Oare fac treaba buna in service-ul de biciclete din Bacau X sau Y? Prin intermediul portalului de cautare centreservice.ro, va puteti raspunde la aceste intrebari. 

     Pentru a ajuta si alte persoane sa isi raspunda la aceasta intrebare, va rugam sa impartasiti experinta dumneavoastra, lasand un review service-ului care va ajutat in reparearea/revizia bicicletei dumneavoastra.

     ATRACTII TURISTICE IN BACAU:

     Acum ca stim ca bicicleta ta va fi pe maini bune, singurul lucru de care mai ai nevoie este o lista cu unele locuri pe care le poti vizita in Bacau:

     – Observatorul Astronomic: Este o destinatie atractiva, mai ales daca vizitezi Bacaul alaturi de copii. Aici poti admira expozitia permanenta Universul de la Pamant la stele si cea temporara Astronomia în antichitate. Aceasta incursiune printre stele este completata de un spectacol de planetariu.

     – Casa Memoriala George Bacovia: Un loc pe care nu trebuie sa il ratezi cand ajungi in orasul Bacau, este casa memoriala George Bacovia. Aici poetul a locuit timp de 22 de ani si acesta este locul unde a scris una dintre cele mai frumoase creatii ale sale, „Note de Primavara”. In casa regretatului poet se regasesc expuse atat cateva dintre obiectele sale personale, cat si unele dintre cele mai importante manuscrise ale sale.

     – Muzeul de stiinte ale Naturii Ion Borcea: Primul muzeu de istorie si stiinte ale naturii din Bacau, a fost deschis publicului pe 1 ianuarie 1959 sub numele Muzeul Regional Bacau.

     – Vivarul: Este un muzeu ce prezinta colectii de animale vii: pasari exptice, reptile, pesti etc.

     – Parcul Mircea Cancicov: Este o oaza de verdeata in care poti evada si unde te poti plimba atat pe jos cat si cu bicicleta, rolele etc. 

     ITI URAM PEDALARE PLACUTA!

 

ESTE POSIBIL SA VA INTERESEZE SI:

Cautati un service de reparatii biciclete in Bacau? Aici poti gasi service-ul potrivit pentru tine.