Service Biciclete Alexandria

Cautati un service de reparatii biciclete in Alexandria? Aici poti gasi service-ul potrivit pentru tine.      

Completeaza campul „IN APROPIERE DE ADRESA” si in cateva secunde vei afla toate service-urile aflate in apropierea locatiei tale.

Service Biciclete Alexandria

    DE CE AVEM NEVOIE DE UN SERVICE PENTRU BICICLETA SI CUM NE POT AJUTA PARTENERII CENTRESERVICE.RO?

    Mersul pe Bicicleta a inceput sa fie si la noi o activitate apreciata. Indiferent ca mergem pe bicicleta la serviciu sau in parc, acesta activitate ne ofera o multime de avantaje. De la cele asupra sanatatii, cum ar fi reducerea riscului de infarct la jumatate, reducerea durerilor de spate, pana la cele asupra psihicului, intrucat mersul pe Bicicleta in natura imbunatateste starea de spirit.

    Odata ce ne hotaram sa cumparam o bicicleata, trebuie sa stim ca aceasta are nevoie de intretinere regulata pentru a functiona in parametrii optimi. Atelierele de reparatii biciclete Alexandria va pun la dispozitie , atat pentru bicicletele clasice cat si pentru bicicletele electrice, servicii de revizie si reparatii.

     REVIZIE BICICLETE ALEXANDRIA:

     Este recomandata minim o revizie pe an, revizie in care se curata se regleaza si se ung componentele bicicletei.

     SERVICII DE REPARATIE BICICLETE ALEXANDRIA:

     Pe langa revizie, bicicletele mai au nevoie din cand in cand si de servicii de reparatii. 

     In acest sens, partenerii nostrii, va pun la dispozitie servicii precum:

     PENTRU BICICLETE ELECTRICE:

     Constatare, schimb componenta electrica, schimb camera sau cauciuc, montat kit biciclete electrica, etc

     PENTRU BICICLETE CLASICE: 

     ROTI: centrat roata, spitat roata, despitat roata, demontat si montat anvelopa, schimb butuc, umflare roti, etc.

     FRANE: schimb saboti sau placute frana, reglat frana, demontat/montat manare frana, aerisire frana, completare lichid frana etc.

     SISTEME DE ANGRENARE: demontat si montat pinioane,  montat si schimbat lant, demontat si montat angrenaj, demontat si montat butuc etc.

     SCHIMBATOARE: montat schimbator, demontat schimbator, reglat schimbator, schimbat calbu si camasa, demontat manete, montat manete schimbator, indreptat urechi schimbator, etc.

     CADRU: demontat/montat cuvete directie, gresat cuvete directie, demontat fruca, montat furca, taiat gat furca, montat floare furca, etc.

     De foarte multe ori ne punem intrebarea: Unde sa imi repar bicicleta? Oare fac treaba buna in service-ul de biciclete din Alexandria  X sau Y? Prin intermediul portalului de cautare centreservice.ro, va puteti raspunde la aceste intrebari. 

     Pentru a ajuta si alte persoane sa isi raspunda la aceasta intrebare, va rugam sa impartasiti experinta dumneavoastra, lasand un review service-ului care va ajutat in reparearea/revizia bicicletei dumneavoastra.

     ATRACTII TURISTICE IN ALEXANDRIA:

     Acum ca stim ca bicicleta ta va fi pe maini bune, singurul lucru de care mai ai nevoie este o lista cu unele locuri pe care le poti vizita in Alexandria:

     – Catedrala Episcopala Sfantul Alexandru din Alexandria: Este o catedrala realizata in stil corintian ale carei picturi au fost realizate in stil bizantin au ca si autori pe Stefan Luchian, Constantin Artachino si Constantin Pascali, toti trei reprezentant unii dintre cei mai buni pictori romani.

     – Muzeul Judetean Teleorman: istorie si etnografie teleormaneana sub acelasi acoperis.

     – Biserica Sfanta Vineri si Cuvioasa Paraschiva: Prima piatra a cladirii a fost pusa in anul 1858, iar dupa 4 ani este finalizata. Ctitorii acestei biserici se presupune ca ar fi Bojan Lalu si preotul Ivan Duhovnicul.

     – Padurea Troianu: Aceasta padure, se regaseste langa Alexandria, se intinde pe o suprafata de 71 de hectare si este unul dintre cele mai frumoase obiective ale Teleormanului. Aceasta rezervatia naturala e renumita pentru ca aici creste bujorul romanesc,  garnita, gerul, dar si diferite specii de stejar precum stejarul brumariu, stejarul pufos. Amatorii de trasee, se pot plimba in zonele special amenajate din padure si pe pot bucura de diversitatea naturala pe care o vor gasi la fiecare pas.

     ITI URAM PEDALARE PLACUTA!

ESTE POSIBIL SA VA INTERESEZE SI:

Cautati un service de reparatii biciclete in Alexandria? Aici poti gasi service-ul potrivit pentru tine.