Service Biciclete Alba Iulia

Cautati un service de reparatii biciclete in Alba Iulia? Aici poti gasi service-ul potrivit pentru tine.      

Completeaza campul „IN APROPIERE DE ADRESA” si in cateva secunde vei afla toate service-urile aflate in apropierea locatiei tale.

Service Biciclete Alba Iulia

 

    DE CE AVEM NEVOIE DE PENTRU BICICLETA SI CUM NE POT AJUTA PARTENERII CENTRESERVICE.RO?

    Mersul pe Bicicleta a inceput sa fie si la noi o activitate apreciata. Indiferent ca mergem pe bicicleta la serviciu sau in parc, acesta activitate ne ofera o multime de avantaje. De la cele asupra sanatatii, cum ar fi reducerea riscului de infarct la jumatate, reducerea durerilor de spate, pana la cele asupra psihicului, intrucat mersul pe Bicicleta in natura imbunatateste starea de spirit.

    Odata ce ne hotaram sa cumparam o bicicleata, trebuie sa stim ca aceasta are nevoie de intretinere regulata pentru a functiona in parametrii optimi. Atelierele de reparatii biciclete Alba Iulia va pun la dispozitie , atat pentru bicicletele clasice cat si pentru bicicletele electrice, servicii de revizie si reparatii.

     REVIZIE BICICLETE ALBA IULIA:

     Este recomandata minim o revizie pe an, revizie in care se curata se regleaza si se ung componentele bicicletei.

     SERVICII DE REPARATIE BICICLETE ALBA IULIA:

     Pe langa revizie, bicicletele mai au nevoie din cand in cand si de servicii de reparatii. 

     In acest sens, partenerii nostrii, va pun la dispozitie servicii precum:

     PENTRU BICICLETE CLASICE: 

     ROTI: centrat roata, spitat roata, despitat roata, demontat si montat anvelopa, schimb butuc, umflare roti, etc.

     SISTEME DE ANGRENARE: demontat si montat pinioane,  montat si schimbat lant, demontat si montat angrenaj, demontat si montat butuc etc.

     SCHIMBATOARE: montat schimbator, demontat schimbator, reglat schimbator, schimbat calbu si camasa, demontat manete, montat manete schimbator, indreptat urechi schimbator, etc.

     FRANE: schimb saboti sau placute frana, reglat frana, demontat/montat manare frana, aerisire frana, completare lichid frana etc.

     CADRU: demontat/montat cuvete directie, gresat cuvete directie, demontat fruca, montat furca, taiat gat furca, montat floare furca, etc.

     PENTRU BICICLETE ELECTRICE:

     Constatare, schimb componenta electrica, schimb camera sau cauciuc, montat kit biciclete electrica, etc

     De foarte multe ori ne punem intrebarea: Unde sa imi repar bicicleta? Oare fac treaba buna in service-ul de biciclete din Alba Iulia X sau Y? Prin intermediul portalului de cautare centreservice.ro, va puteti raspunde la aceste intrebari. 

     Pentru a ajuta si alte persoane sa isi raspunda la aceasta intrebare, va rugam sa impartasiti experinta dumneavoastra, lasand un review service-ului care va ajutat in reparearea/revizia bicicletei dumneavoastra.

     ATRACTII TURISTICE IN ALBA IULIA:

     Acum ca stim ca bicicleta ta va fi pe maini bune, singurul lucru de care mai ai nevoie este o lista cu unele locuri pe care le poti vizita in Alba Iulia:

     – Cetatea Alba Carolina:  Este una dintre cele mai importante cetati in stil Vauban din Europa si cea mai mare cetate din Romania;

     – Muzeul National al Unirii:  Pentru orice pasionat de istorie este un obiectiv ce nu trebuie ratat;

     – Catedrala Reintregirii Neamului:  Cunoscuta si sub numele „Catedrala Incoronarii”, este un monument istoric de importanta nationala, simbol al rerntregirii Romaniei si a Unirii;

     – Catedrala Romano – Catolica:  este situata în interiorul cetatii Alba Iulia si este cel mai valoros monument de arhitectura romanica si gotica din Transilvania;

     – Biblioteca Batthyaneum:  a fost infiintata in 1798, a avut initial rolul de manastire a trinitarienilor si cuprindea si un observator astronomic;

     ITI URAM PEDALARE PLACUTA!

 

ESTE POSIBIL SA VA INTERESEZE SI:

Cautati un service de reparatii biciclete in Alba Iulia? Aici poti gasi service-ul potrivit pentru tine.