Service Biciclete Botosani

Cautati un service de reparatii biciclete in Botosani? Aici poti gasi service-ul potrivit pentru tine.      

Completeaza campul „IN APROPIERE DE ADRESA” si in cateva secunde vei afla toate service-urile aflate in apropierea locatiei tale.

Service Biciclete Botosani

 

    DE CE AVEM NEVOIE DE UN SERVICE PENTRU BICICLETA SI CUM NE POT AJUTA PARTENERII CENTRESERVICE.RO?

    Mersul pe Bicicleta a inceput sa fie si la noi o activitate apreciata. Indiferent ca mergem pe bicicleta la serviciu sau in parc, acesta activitate ne ofera o multime de avantaje. De la cele asupra sanatatii, cum ar fi reducerea riscului de infarct la jumatate, reducerea durerilor de spate, pana la cele asupra psihicului, intrucat mersul pe Bicicleta in natura imbunatateste starea de spirit.

    Odata ce ne hotaram sa cumparam o bicicleata, trebuie sa stim ca aceasta are nevoie de intretinere regulata pentru a functiona in parametrii optimi. Atelierele de reparatii biciclete Botosani va pun la dispozitie , atat pentru bicicletele clasice cat si pentru bicicletele electrice, servicii de revizie si reparatii.

     REVIZIE BICICLETE BOTOSANI:

     Este recomandata minim o revizie pe an, revizie in care se curata se regleaza si se ung componentele bicicletei.

     SERVICII DE REPARATIE BICICLETE BOTOSANI:

     Pe langa revizie, bicicletele mai au nevoie din cand in cand si de servicii de reparatii. 

     In acest sens, partenerii nostrii, va pun la dispozitie servicii precum:

     PENTRU BICICLETE CLASICE: 

     ROTI: centrat roata, spitat roata, despitat roata, demontat si montat anvelopa, schimb butuc, umflare roti, etc.

     SISTEME DE ANGRENARE: demontat si montat pinioane,  montat si schimbat lant, demontat si montat angrenaj, demontat si montat butuc etc.

     SCHIMBATOARE: montat schimbator, demontat schimbator, reglat schimbator, schimbat calbu si camasa, demontat manete, montat manete schimbator, indreptat urechi schimbator, etc.

     FRANE: schimb saboti sau placute frana, reglat frana, demontat/montat manare frana, aerisire frana, completare lichid frana etc.

     CADRU: demontat/montat cuvete directie, gresat cuvete directie, demontat fruca, montat furca, taiat gat furca, montat floare furca, etc.

     PENTRU BICICLETE ELECTRICE:

     Constatare, schimb componenta electrica, schimb camera sau cauciuc, montat kit biciclete electrica, etc

     De foarte multe ori ne punem intrebarea: Unde sa imi repar bicicleta? Oare fac treaba buna in service-ul de biciclete din Botosani X sau Y? Prin intermediul portalului de cautare centreservice.ro, va puteti raspunde la aceste intrebari. 

     Pentru a ajuta si alte persoane sa isi raspunda la aceasta intrebare, va rugam sa impartasiti experinta dumneavoastra, lasand un review service-ului care va ajutat in reparearea/revizia bicicletei dumneavoastra.

     ATRACTII TURISTICE IN BOTOSANI:

     Acum ca stim ca bicicleta ta va fi pe maini bune, singurul lucru de care mai ai nevoie este o lista cu unele locuri pe care le poti vizita in Botosani:

     – Casa Memoriala Mihai Eminescu si Lacul de la Ipotesti: se afla in topul celor mai vizitate detinatii ale judetului Botosani. Casa memoriala a apartinut familiei poetului, care in anul 1850 a cumparat jumatate din mosia Ipotesti unde si-au facut si casa, urmand sa locuiasca aici timp de 28 de ani. 

     – Parcul Mihai Eminescu din Botosani: Cunoscut si sub numele de Gradina publica Varnav sau Belvedere, de-a lungul timpului, acesta a fost loc de promenada pentru diferite trupe de teatru ori de orchestra. Parcu a fost si este unul dintre punctele esential culturale ale orasului Botosani.

     – Casa memoriala George Enescu din Liveni: Astazi denumita comuna Geroge Enescu, reprezinta universul copilariei marelui muzician George Enescu. In casa modesta cu livada poti gasi diferite obiecte care i-au apartinut muzicianului, cum ar fi pianina la care a inceput sa cante, o vioara de jucarie si alte obiecte personale. Toate redau trecerea pe aici a celui care a uimit lumea incepand cu varsta de 5 ani si pana la sfarsitul vietii.

     – Atelierul de Ceramica Iacinschi: Este singurul atelier din Botosani si al doilea din Romania care produce obiecte de decor realizate manual dupa tehnica Kuty-Cucuteni, practicata inca din secolul al XIV-lea

     – Casa Antipa din Botosani: Cladirea a fost construita in stil eclectic la sfarsitul secolului XIX si aici s-au nascut marele biolog Grigore Antipa si fratele sau, naturalistul Nicolae Leon.

     ITI URAM PEDALARE PLACUTA!

 

ESTE POSIBIL SA VA INTERESEZE SI:

Cautati un service de reparatii biciclete in Botosani? Aici poti gasi service-ul potrivit pentru tine.