Service Biciclete Arad

Cautati un service de reparatii biciclete in Arad? Aici poti gasi service-ul potrivit pentru tine.      

Completeaza campul „IN APROPIERE DE ADRESA” si in cateva secunde vei afla toate service-urile aflate in apropierea locatiei tale.

Service Biciclete Arad

    DE CE AVEM NEVOIE DE UN SERVICE PENTRU BICICLETA SI CUM NE POT AJUTA PARTENERII CENTRESERVICE.RO?

    Mersul pe Bicicleta a inceput sa fie si la noi o activitate apreciata. Indiferent ca mergem pe bicicleta la serviciu sau in parc, acesta activitate ne ofera o multime de avantaje. De la cele asupra sanatatii, cum ar fi reducerea riscului de infarct la jumatate, reducerea durerilor de spate, pana la cele asupra psihicului, intrucat mersul pe Bicicleta in natura imbunatateste starea de spirit.

     Odata ce ne hotaram sa cumparam o bicicleata, trebuie sa stim ca aceasta are nevoie de intretinere regulata pentru a functiona in parametrii optimi. Atelierele de reparatii biciclete Arad va pun la dispozitie , atat pentru bicicletele clasice cat si pentru bicicletele electrice, servicii de revizie si reparatii.

     REVIZIE BICICLETE ARAD:

     Este recomandata minim o revizie pe an, revizie in care se curata se regleaza si se ung componentele bicicletei.

     SERVICII DE REPARATIE BICICLETE ARAD:

     Pe langa revizie, bicicletele mai au nevoie din cand in cand si de servicii de reparatii.

     In acest sens, partenerii nostrii, va pun la dispozitie servicii precum:

     PENTRU BICICLETE CLASICE:
     CADRU: montat/demontat cuvete directie, gresat cuvete directie, demontat fruca, montat furca, taiat gat furca, montat floare furca, etc.

     SISTEME DE ANGRENARE: demontat si montat pinioane,  montat si schimbat lant, demontat si montat angrenaj, demontat si montat butuc etc.

     SCHIMBATOARE: montat schimbator, demontat schimbator, reglat schimbator, schimbat calbu si camasa, demontat manete, montat manete schimbator, indreptat urechi schimbator, etc.

     FRANE: schimb saboti sau placute frana, reglat frana, demontat/montat manare frana, aerisire frana, completare lichid frana etc.

     ROTI: centrat roata, spitat roata, despitat roata, demontat si montat anvelopa, schimb butuc, umflare roti, etc.

     PENTRU BICICLETE ELECTRICE:

     Constatare, schimb componenta electrica, schimb camera sau cauciuc, montat kit biciclete electrica, etc

     De foarte multe ori ne punem intrebarea: Unde sa imi repar bicicleta? Oare fac treaba buna in service-ul de biciclete din Arad X sau Y? Prin intermediul portalului de cautare centreservice.ro, va puteti raspunde la aceste intrebari.

     Pentru a ajuta si alte persoane sa isi raspunda la aceasta intrebare, va rugam sa impartasiti experinta dumneavoastra, lasand un review service-ului care va ajutat in reparearea/revizia bicicletei dumneavoastra.

     ATRACTII TURISTICE IN ARAD:

       Acum ca stim ca bicicleta ta va fi pe maini bune, singurul lucru de care mai ai nevoie este o lista cu unele locuri pe care le poti vizita in Arad:

     – Cetatea Aradului: Vechea inchisoare militara din perioada Imperiului Austro-Ungar, Cetatea Aradului, este, in momentul de fata, una dintre cele mai importante atractii turistice din vestul Romaniei.
     – Turnul de Apa: Daca doresti sa admiri o parte din Arad de la o inaltime de 35 de metrii, turnul de apa este locul potrivit. Acesta a fost folosit in trecut pentru aprovizionarea cu apa si a servit si ca foisor de foc. In momentul construirii lui, acesta era cea mai inalta cladire din oras.
     – Biserica Rosie: se numeste asa datorita culorii peretilor exteriori, din caramida slefuita. Ea a fost construita în stil neogotic în 1905 si este lacas de cult al Bisericii Evanghelice- Luterane.
     – Casa cu Ghiulele: Casa a fost construita in 1800 si ea este marturie a luptelor ce au avut loc in Arad in perioada 1848 – 1849.
     – Centrul istoric al Aradului: Este un loc marginit de mai multe cladiri colorate ce dateaza de la sfarsitul secolului XIX si inceputul secolului XX.
     – Muzeul de Arta Arad: Muzeul de Arta detine lucrari din secolul al XVI-lea, portelanuri din secolul al XVIII-lea, mobila Biedermeyer, precum si cateva panze realizate de pictori romani celebri cum ar fi Nicolae Grigorescu, Theodor Aman, Corneliu Baba etc.

      ITI URAM PEDALARE PLACUTA!

ESTE POSIBIL SA VA INTERESEZE SI:

Cautati un service de reparatii biciclete in Arad? Aici poti gasi service-ul potrivit pentru tine.